Det var det for denne gang

Denne siden er opprettet kun for å fungere som et oppslagsverk for Musical Innovations ganske så omfattende portefølje. Vi snakker her om lydprodukter håndlaget i Hokksund av en ganske så kjent og sagnomsust person – Roar Malmin.

 

Tanken bak siden kom etter at et behov blant medlemmene i «Vennetråden for Musical Innovation» på Hifi Sentralen var uttalt – her var det tilkjennegjort et stort behov for å få en tilnærmet komplett oversikt over MIs produktportefølje samt historikk. Det er mange fornøyde eiere av MIs produkter og i takt med gleden ved eierskapet kommer også behovet for å vite mer om produktene, historikk, lydfilosofi og tanken bak produktene og produksjonsmetodene.

 

Siden er ikke tiltenkt rollen som en offisiell side for Musical Innovation. Ingenting som nevnes på disse sidene skal oppfattes som reklame, promotering eller som et talerør for Musical Innovation. Innholdet du vil finne på denne siden er utelukkende ment å være et leksikon, et oppslagsverk og samlepunkt for eksisterende eiere, blivende eiere og andre interessenter av Musical Innovations produkter.

 

Derfor er siden kalt «Siden om Musical Innovation – et slags oppslagsverk«.

 

Mvh.